1001 de adevăruri care o să te facă să te c#*i pe tine de frică

PDF-file by Cary McNeal

1001 de adevăruri care o să te facă să te c#*i pe tine de frică PDF ebook download Microbi și boli de care n-ai auzit niciodată, ciudățenii anatomice și aberații ale naturii, adevăruri șocante despre vicii sau mâncare... lumea este, într-adevăr, un loc înfricoșător. Dacă n-o să-ți vină de hac vreun șofer nebun, atunci o să mori de cancer. Dacă nu de cancer, atunci din cauza vreunei bacterii. Sau a încălzirii globale. Dacă nici încălzirea globală nu va fi de vină, atunci poate trăsnetul. Sau pur şi simplu niște chestii banale, ca de exemplu, apa pe care o bei sau alimentele pe care le consumi.

Dar, nu-i nimic, e bine să te sperii. Așa poți evita pericolele. Cary McNeal îți dezvăluie 1001 de adevăruri, bine documentate, din cele mai diverse domenii, de la insecte și sex la vreme și OZN-uri. Și nu sunt orice fel de adevăruri, ci informații care de care mai înspăimântătoare și mai bizare, însoțite fiecare de un comentariu haios, menit să mai destindă atmosfera.

Informațiile sunt împărțite pe capitole cu titluri amuzante:

- Nici ţie nu ţi-a plăcut? Tot ce nu voiai să ştii despre sex şi dragoste;

- Oare munca la birou te va distruge? Motive în plus să-ţi urăşti slujba, şeful şi colegii cretini;

- Fugi ca de streche! Câteva informaţii despre insecte care o să-ţi dea fiori.

Ciudată, înfricoșătoare, scârboasă, dar amuzantă - o carte originală, perfectă pentru a alunga plictiseala și seriozitatea!

Cary McNeal este scriitor și producător de televiziune, distins cu premiul Emmy. A scris scheciuri pentru Mike Myers, Chris Tucker, Jackie Chan, Matt le Blanc, Fred Willard etc. McNeal este și autorul bestsellerului Crap I Bought on eBay.

eBook 1001 de adevăruri care o să te facă să te c#*i pe tine de frică

FilenameFormatSizeDownload
1001_de_adev259ruri_care_o_s259_te.pdfPDF4.1 Mb
1001_de_adev259ruri_care_o_s259_te.rarRAR-archive3.69 Mb
1001_de_adev259ruri_care_o_s259_te.torrenttorrent0.08 Mb