Rakkauden maanosat

PDF-file by Anja Snellman

Rakkauden maanosat PDF ebook download Aasiassa syödään kynttilänvalossa ja viihdytään vuoteessa päiväkausia, Australiassa videohyllyrivit ja vyötärönympärys kasvavat, ja miehen tuoksun korvaa vauvan tuoksu. Amerikka on kukoistuksen ja uusien mahdollisuuksien aikaa, Afrikassa tulevat yksinäinen unettomuus ja jäytävät rutiinit. Euroopassa hankitaan koira ja ystävät alkavat erota, Grönlannissa kirjoitetaan listoja toisen huonoista puolista. Etelämantereella lapset tulevat murrosikään, juodaan liikaa ja nukutaan sohvilla.

Jokaisella rakastuneella parilla on Aasiansa, ja jokaisella rakkauden vaiheella on oma maanosansa. Oona ja Alex käyvät niistä jokaisessa. Pienessä Grönlannissakin he ennen pudottautumistaan suurelle ja lopulliselle Antarktikselle. Jo suhteen alussa Oona ajattelee, että maanosia pitäisi olla enemmän. Myös Issaarian, Ormakin ja Umarlian pitäisi olla olemassa, että rakkaudet kestäisivät vähän kauemmin...

Vahvasti omakohtainen kuvaus rakkauden maailmanympärimatkasta – eräänlainen lemmensuhteen ruumiinavaus, joka panee lukijan miettimään omaa maanosaansa.

eBook Rakkauden maanosat

FilenameFormatSizeDownload
rakkauden_maanosat.pdfPDF7.5 Mb
rakkauden_maanosat.rarRAR-archive6 Mb
rakkauden_maanosat.torrenttorrent0.08 Mb